Fillerbehandling – Rynkor

En hudfiller används för att fylla ut rynkor och veck i huden, samt för att skulptera fylligare läppar. Hos oss används en modern filler – Stylage® – som består av hyaluronsyra. Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppens vävnader, såsom hud, bindväv och ledvätska. Hyaluronsyra binder till sig vatten och ger därför önskad volym till huden och underhuden när den används som filler i estetiskt syfte. Stylage® som tillverkas på teknisk väg under sterila förhållanden är icke-animalisk och innehåller en naturlig antioxidant – mannitol. Mannitol bidrar till att hyaluronsyran har längre hållbarhet och ger färre biverkningar. Läs mer på: www.stylage.se

Stylage S

Stylage S används företrädesvis till fina, tunna linjer på över läppen och för grövre linjer vid sidan om ögonen.

Stylage M

Stylage M används för nasolabialveck från näsan till mungipan och för linjer runt munnen, mungipor samt grova veck i glabella o panna.

Hos oss utförs behandling med Stylage® av specialistläkare. Alla medicinska behandlingar föregås av en läkarkonsultation i avseende att bedöma medicinska individuella faktorer som kan påverka behandlingen. Återbesök efter 2-3 veckor ingår i kostnaden för behandlingen.


>Stylage - Fabrik

Laboratoires Vivacy som skapat Stylage har sin tillverkning i Archamps, Frankrike

stylage

Konsultation(endast vid första besöket) 750kr
Stylage S – 1 spruta à 0,8ml: 3.200kr
Stylage S – 2 sprutor à 0,8ml: 5.400kr
Stylage M – 1 spruta à 1,0ml: 4.000kr
Stylage M – 2 sprutor à 1,0ml: 7.000kr
 

Vi hanterar inte kontanter. Betalning sker via kortterminal i receptionen.